Dette er februar-nyhetene fra Bakehuset

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Dette er februar-nyhetene fra Bakehuset

Smakfulle brød- og småvarer med nyheter som Våre Groveste Linfrøbrød, Funkygine Proteinbrød og Spicy Ostesnurr. Og spennende konditorinyheter! Her er nyhetene fra Bakehuset - til hverdags og fest.

Publisert

Februar betyr nyhetsslipp,- vi har sørget for å fylle hyllene med mange smakfulle nyheter! Nyhetene våre finner du hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris – i butikk fra mandag 19. februar. Hvilke produkter skal du prøve først?

Våre Groveste Linfrøbrød

Utvidelse av Våre Groveste serien med nyheten Linfrøbrød, et ekstra grovt brød er bakt med linfrø og sesamfrø som gir god tyggemotstand og god smak. 

Våre Groveste Linfrøbrød.jpg

En grovhet på 86 prosent og nøkkelhullmerket. Linfrøbrød er dagsferskt og er tilgjengelig hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Som en glidende overgang får også Våre Groveste-serien nye poser for å tydeliggjøre forskjellen mellom variantene.

Våre Groveste - ny design.JPG

Funkygine Proteinbrød

Funkygine Proteinbrød er et nytt brød inn i serien til Funkygine. Brødet er et lite og grovt brød med et høyt innhold av proteiner. Det er bakt med solsikkekjerner og linfrø, og en høy andel av gresskarkjernemel. 

Funkygine Proteinbrød.jpg

Gresskarkjernemelet er kilde til brødets proteininnhold og gir en karakteristisk rund og nøtteaktig smak, og gir farge til brødets krumme. Brødet har en grovhet på 100 prosent.

Ved å spise 2 middels tykke skiver får du i deg ca. 23 g protein.

Funkygine Proteinbrød er dagsferskt og tilgjengelig for KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Spicy Ostesnurr

Grov snurr med spicy fyll, med smak av mild chili. Spicy Ostesnurr er perfekt for de som ønsker en litt sunnere matbit og mer smak. Passer godt på farten eller i matboksen. Grovhetsmerket med 52 prosent.

20840_spicy ostesnurr.JPG

Spicy Ostesnurr er dagsfersk og er tilgjengelig hos KIWI, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i emballert pakning.

2pk rundstykker

Sammenbakte, saftige og smakfulle rundstykker! Velg mellom 2pk kornstykker, 55% grovt og nøkkelhullmerket, og 2pk sesamstykker, 34% grovt.

2pk rundstykker.JPG

Produktene er dagsferske og leveres i emballert 2pk. Det er tilgjengelig hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Brix valmue 6pk

Videreutvikling av Brix-konseptet, med ny variant inn i serien. Brix valmue er fint, saftig og mykt rundstykke, ferdig oppskåret. 7 dagers holdbarhet. 

Valmuebrix.JPG

Brix Valmue er tilgjengelig hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Sjokoladetwist

Limited edition! Sprø wienerbakst med et saftig fyll, som smelter i munnen. 

20795_sjokoladetwist.JPG

Den innbakte vaniljekremen med sjokoladebiter, gir en rik og intens smaksopplevelse. Sjokoladetwist stekes opp i butikk, og er tilgjengelig for KIWI, SPAR, Joker og Nærbutikken.

Hvetekrans

I bestillingssortimentet lanseres nyheten Hvetekrans. Et saftig 15bits kringle med kanel og sukker.

Hvetekrans_1.jpg

Kaken er tilgjengelig i kakebestillingsløsningene med henting hos KIWI, MENY, SPAR og Joker, eller bestilling direkte fra butikk, da også hos Næærbutikken og Bunnpris.

Sjokoladekake 8bit

I bestillingssortimentet tilbyr vi nå en egen sjokoladekake som 8bit.

sjokoladekake 8bit.jpg

En saftig sjokoladekake, med sjokoladebunn og saftig sjokoladekrem - toppet med sjokoladetopper. Kaken er tilgjengelig i kakebestillingsløsningene med henting hos KIWI, MENY, SPAR og Joker, eller bestilling direkte fra butikk, da også hos Næærbutikken og Bunnpris.

Marsipankake 8bit

I bestillingssortimentet hos KIWI tilbys nå marsipankake som 8bit.

marsipankake 8bit.JPG

En saftig kake bestående av to lag med sukkerbunn, fylt med syltetøy og krem, trukket med mandelmarsipan. 

Ostekake 8bit

Suksessen ostekake er nå tilgjengelig som 8bit i kakebestillingsløsningene med henting hos KIWI, MENY, SPAR og Joker, eller bestilling direkte fra butikk, da også hos Næærbutikken og Bunnpris.

ostekake 8bit.JPG

Ostekake med herlig sprø kjeksbunn og pasjonsfrukt-ostekrem. Toppet med frisk pasjonsfrukt- og mangogélé. 

Relevante artikler