Dette er høstens nyheter fra Bakehuset
Spennende småvarer som pizzasnurr, kebabsnurr og sjokoboller, – og smakfulle premium bake-off brød i Jacobs Utvalgte-konseptet. Og gode konditorinyheter! Her er nyhetene fra Bakehuset – til hverdags og fest!

September betyr nyhetsslipp,- vi har sørget for å fylle hyllene med mange smakfulle nyheter! Sortimentet varer noe fra butikk til butikk, men vi har varer hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris – i butikk fra mandag 15. september. Hvilke produkter skal du prøve først?
Pizzasnurr
En saftig snurr med pizzasaus, toppet med ost. God på farten!
Pizzasnurr er dagsfersk og tilgjengelig for KIWI, MENY, SPAR, Joker og Nærbutikken. Produktet leveres emballert til butikk.
Kebabsnurr
Saftig snurr med krydret kebabfyll i svingene. Nyheten Kebabsnurr er også toppet med ost. En ny smakfull favoritt!
Kebabsnurr er krydret med blant annet chili, hvitløk, pepper, løk og cayennepepper. Produktet har et vegetabilsk fyll som minner om kebabkjøtt. Dagsfersk i butikk og tilgjengelig for KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris. Produktet leveres emballert til butikk.
Relansering av bolle-konsept
Relansering av Bakehusets bestselgere Hveteboller og Rosinboller - nå bakt på ny oppskrift! Samtidig kommer en helt ny variant til: Sjokoboller. Hveteboller, Rosinboller og Sjokoboller er saftige, sammenbakte boller som gir en god hjemmebakt-følelse.
Kanelboller får også ny design i samme serie. Hveteboller går fra 8pk til 4pk, noe som gjør at alle bollene i konseptet består av 4pk. Produktene er dagsferske i butikk og tilgjengelig for KIWI, MENY, SPAR, Joker og Nærbutikken.
Brix-serien 4pk
Nå lanseres våre populære Brix i 4pk, kun til KIWI! Posene har også fått ny design.
Brix Korn 4pk er myke, saftige rundstykker dekorert med frøblanding, 63 % grov og merket med nøkkelhull. Brix Valmue 4pk er et fint produkt dekortert med valmuefrø. Perfekt i matboksen, på tur eller til frokost og kvelds!
Brixene er ferdig oppskåret og har 7 dagers holdbarhet.
Brix 6pk Korn og Valmue består til MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.
Et nytt konsept på premium bake-off
I Jacobs Utvalgte-konseptet lanserer Bakehuset fire nye grovere brød, med ulik karakteristikk, størrelse og fasong. Vår baker og brødsommelier Daniel Sunzenauer har stått sentralt i utviklingen av brødene, som stekes ferdig i butikk og er tilgjengelig for MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og enkelte KIWI-butikker.
Jacobs Utvalgte Speltbrød med solsikke er et rundt og delikat grovbrød bakt på speltmel, tilsatt høy andel solsikkekjerner. Det har en rund og mild smak med sødme fra sirup og nøtteaktig smak og aroma fra solsikkefrøene. Brødet er bakt i rund fasong, dekorert med mel og deretter håndsnittet. Det runde brødet gir store og gode skiver, eller mindre skiver fra om man deler i to «halvmåner».
Jacobs Utvalgte 3-kornbrød er et saftig brød bakt med hvete, havre og rug, som er mettet med frø, kjerner og korn. Spiret rug gir saftighet og sødme til brødet. Sødme kommer også fra sirup. Solsikkefrø og linfrø gjør krummen mektig med god tyggemotstand, men pga høyere vanninnhold er ikke brødet tungt og kompakt. Brødet har en tynn og fin skorpe med god krunsj av linfrø som er røstet i ovnen. Det er bakt i smal form som gir fine og små skiver. Nøkkelhullmerket.
Jacobs Utvalgte Surdeigsbrød med Quinoa er et brød med høyt vanninnhold som gir saftig krumme som holder seg fersk lengre. En høy andel surdeig av rug gir syrlighet til brødet, både i smak og aroma. Havre balanserer med sødme. Det er blandet inn frøblanding av solsikkekjerner, gresskarfrø og quinoa i deigen, noe som gir god krunsj og tyggemotstand i den saftige krummen og brødet får en nøtteaktig smak fra solsikke og gresskar.
Jacobs Utvalgte Rugkjernebrød er inspirert av det populære Dansk rugbrød, men tilpasset norske ganer. Det inneholder mye rug, hovedsakelig fra hele rugkjerner som er bløtlagt og har trukket til seg mye fuktighet. Dette holder brødet saftig lenge samtidig som hele korn gir en bedre tekstur til krummen. Teksturen forsterkes av solsikkekjerner og linfrø og brødet har en rik tyggemotstand. Dekor av valmuefrø og sesamfrø.
Oreostang 6bit
Et godt tilskudd til resten av kakene i frysedisken hos KIWI, nå lanseres Oreostang i Freezy-konseptet.
Saftig sjokoladebunn, under et lag med frisk ostekrem som er toppet med sjokoladekrem. Kaken er pyntet med et godt dryss knuste oreokjeks.
Piñatakake 10bit
Et nytt og spennende tilskudd i bestillings-sortimentet. En saftig og høy sjokoladekake med 3 lag bunn, sjokoladekrem og krymmel rundt kantene. Inni kaken skjuler det seg krymmel som renner ut når man kutter kaken.
Kaken er tilgjengelig i kakebestillingsløsningene med henting hos KIWI, MENY, SPAR og Joker, eller bestilling direkte fra butikk, da også hos Nærbutikken og Bunnpris.
Suksessterte 15bit
Suksessterte, en ekte klassiker! Saftig mandelbunn toppet med fyldig suksesskrem og sjokolade. Perfekt til kaffen, selskapet eller som en søt overraskelse i hverdagen.
Kaken er tilgjengelig i kakebestillingsløsningene med henting hos KIWI, MENY, SPAR og Joker, eller bestilling direkte fra butikk, da også hos Nærbutikken og Bunnpris.