Dette er høstens nyheter fra Bakehuset

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Dette er høstens nyheter fra Bakehuset

Myk & Rund Spelt til frokost, Bakerens Utvalgte Sesam & solsikkebrød til lunsj – og deilige langpannekaker til fest. Her er høstens nyheter!

Publisert

Høsten er her og vi har sørget for å fylle hyllene med saftig og smakfull bakst. Høstens nyheter fra Bakehuset finner du hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris fra mandag 20. september.

Myk & Rund Spelt
Myk & Rund er en sikker vinner for hele familien, og i høst kommer et etterlengtet tilskudd i Myk og Rund-familien – denne gangen med spelt! Dette er vår hittil groveste variant, med hele 68 % grovhet, men helt uten hele korn.

Artikkel_Myk&Rund_ny.jpgGjør morgenen litt bedre, og prøv Myk & Rund Spelt til frokost eller i matpakken, eller slå til på fredagen med Myk & Rund-pizza til store og små. Hva med å la hele familien lage sin variant, med sin Myk & Rundfavoritt og sitt favorittfyll?

Bakerens Utvalgte Sesam & solsikkebrød
Bakerens Utvalgte, serien med våre beste brød, blir enda bedre. Nå lanserer vi Bakerens Utvalgte Sesam- & solsikkebrød som skal sette smak på både hverdags- og helgefrokosten. Brødene i serien har ekstra lang modningstid, som gir smak og aroma lang tid til å utvikle seg. Bakt på surdeig av rug, saftig inni og med smakfull skorpe utenpå – akkurat slik et godt brød skal være.

Artikkel_BU Sesam og solsikkebrod_kompr.JPGBakerens Utvalgte Sesam-& Solsikkebrød er toppet med røstede sesamfrø og solsikkefrø, og gir inspirasjon til mange smakfulle brødskiver.

Sjokoladekake 30 bit og gulrotkake 30 bit i langpanne
Vi har nå gjort bursdagsfeiringen enda enklere ved å lansere langpannekaker i bestillingssortimentet til alle kjeder. Langpannekakene våre er ikke bare kjempegode, de er dekorativt pyntet – og gir nok kake til hele selskapet!

Artikkel_Langpanne_.jpgVelg mellom langpannevariantene Sjokoladekake 30 bit og Gulrotkake 30bit.

Les også: Bestill kake til festen – se hvordan her!

Bringebærkube
Godt med en søt liten godbit i høstmørket! Bringebærkube er wienerbakkels fylt med vaniljekrem, og toppet med glasur og bringebærstrøssel. En deilig balanse mellom søtt og syrlig!

Artikkel_Bringebærkube_.jpgBringebærkube er tilgjengelig hos MENY, SPAR, Joker og Bunnpris.

Fluffy muffins
Fluffy muffins - en fryd for den fysne! Greit å ha i skapet, fin på tallerkenen, men best i munnen. Store, deilige muffins med fyll og crumble på toppen. Velg mellom Sjokokos med sjokoladefyll og Blåbærdigg med blåbærfyll.

Artikkel_fluffy_med logo.jpgFluffy Muffins er tilgjengelig hos SPAR, Joker og Bunnpris. 

Currybit
En snack mellom slagene, på farten eller på hjemmekontoret. Vi serverer deg currybiten – en grov og spennende nyhet du kan nyte i lunsjen, eller som ettermidagssnacks mens du tar innspurten og sender de siste mailene.

Artikkel_Currybit.jpgCurrybit finner du hos MENY, SPAR og Joker.

Smakelig høst!

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer