Rykende ferske brødnyheter i Bakerens Utvalgte-serien

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Rykende ferske brødnyheter i Bakerens Utvalgte-serien

Nå lanserer vi tre smakfulle nyheter i Bakerens Utvalgte-serien – våre aller beste brød! Hele serien får samtidig en ny, elegant sort etikett som løfter frem kvaliteten og håndverket som ligger bak.

Publisert

Brødene er utviklet av Daniel Sunzenauer, Skandinavias første sertifiserte brødsommelier, sammen med resten av produktutviklingsteamet i Bakehuset.

Daniel er Nordens første sertifiserte brødsommelier_9.jpg

– Når du velger et brød fra Bakerens Utvalgte, får du et kvalitetsbrød. Vi har fokusert på råvarer og bakeprosess. Hvert enkelt brød i serien har sitt særpreg, sier Daniel.

BU_hele serien sort etikett.jpg

De nye brødene er:

Bakerens Utvalgte Grovbrød med spiret rug

Grovbrod_med_spiret_rug_Bakerens_Utvalgte.jpg

Et saftig grovbrød bakt med høy andel spiret rug, som gir naturlig sødme og økt holdbarhet.

Bakerens Utvalgte Spelt- og solsikkebrød

Spelt_og_Solsikkebrod.jpg

Et ekstra grovt speltbrød med masse solsikkefrø for nøtteaktig smak og god tyggemotstand.

Bakerens Utvalgte Grovt Surdeigsbrød

_Grovt_Surdeigsbrod.jpg

Et saftig, grovt formbrød der deigen har fått god tid til å utvikle smak og aroma.

Med disse nyhetene teller serien nå syv varianter – alle utviklet med fokus på ekte råvarer, tradisjonelt håndverk og førsteklasses smak.

Brød i de tusen hjem

Brød er en naturlig del av hverdagen i norske hjem – både til frokost, lunsj og kveldsmat. En fersk undersøkelse fra Opinion (februar 2025) viser at 88% mener grove brød hører hjemme i et sunt kosthold, og 77 % forbinder grove brød med et bærekraftig kosthold.

Ekte håndverk hver dag

Å utvikle virkelig gode brød krever tid, tålmodighet og en dyp forståelse for hvordan ingredienser spiller sammen, noe Daniel har hatt lært mye om i sommelierutdanningen. Sammensetningen av råvarer, arbeidet med aroma, smak og struktur – alt dette har en avgjørende rolle for sluttresultatet.

Daniel Sunzenauer.JPG

- Lange modningstider og nøye utvalgte ingredienser gir brødene rik smak, saftig konsistens og bedre holdbarhet. Disse prosessene er tidkrevende og utfordrende, men er først og fremst veldig spennende. Vi er hele tiden på jakt etter den ideelle smaken, sier Daniel.

Når Bakerens Utvalgte nå er lansert med tre nye tilskudd, er brødsommelieren både entusiastisk og spent.

Ved å være nysgjerrige og åpne for det nye, skaper vi produkter som både kan overraske og bli nye favoritter hos forbrukerne. Nå gleder vi oss til å se hvordan de nye brødene i Bakerens Utvalgte-serien blir tatt imot i butikk!

Relevante produkter

Relevante artikler