Pannekaker med griljermel

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pannekaker med griljermel

over 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke, Dessert

Pannekaker er like godt til morgen og til kvelds, bare variér tilbehøret! Har du brødrester du ønsker å bli kvitt, er dette oppskriften for deg.

Ingredienser

Ca. 10 små pannekaker:

  • 3 – 4 brødskiver av speltbrød som blir til ca. 2 dl mel
  • 3 egg
  • 4 – 5 ss sukker
  • 1 ts kardemomme
  • 2 dl melk
  • 20 gram smør
  • Blåbær og rømme

Slik gjør du

  1. Del brødet i mindre biter og stek dem i ovnen til de er tørre og sprø. Ha bitene i en blender og kjør til mel.
  2. Pisk sammen egg og sukker til en luftig eggedosis, tilsett så kardemomme.
  3. Visp blandingen sammen med griljermelet.
  4. Spe med litt melk om gangen til du får den perfekte pannekakerøren.
  5. Stek pannekakene i litt smør. Server dem gjerne varme med blåbær og rømme.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler