Resteskiver med laks

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Resteskiver med laks

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Når du har brød fra gårsdagen overs og lakserester fra en tidligere middag i kjøleskapet, er dette en enkel og god rett. Like god til lunsj som til middag!

Ingredienser

  • 2 skiver Bakerens Utvalgte Kornbrød
  • 150 gram kokt eller stekt laks
  • Crispisalat
  • 1/2 beger rømme
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 1/2 ts sitronsaft
  • 1 klype sukker
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skjær gode skiver brød, varm dem lett i en panne med litt olje og evt. litt krydder. 
  2. Legg salat på skivene, deretter stykker av laks - gjerne kald.
  3. Bland rømme, sitron, sukker, salt, pepper og persille til en dressing - server i en skål ved siden av skivene med noen sitronbåter.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler