Kornbrød med coleslaw og kalkun

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Kornbrød med coleslaw og kalkun

under 10 min

Frokost, Lunsj, Middag, Jul

Ikke la kalkunrestene fra jule- og nyttårsmåltidet gå til spille!

Ingredienser

Coleslaw:

  • 1/4 kål
  • 1 liten gulrot
  • 1 liten rødbete
  • 1 eple
  • 1 dl majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • Salt

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål, gulrot, rødbete og eple.
  2. Bland majones, sitronsaft, salt og sukker og hell over grønnsakene. Bland forsiktig.
  3. Skjær fine skiver brød.
  4. Start med salat, fortsett med coleslaw og rester av kalkun- eller kylling.
  5. Topp med de urtene du liker best.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer