Shrimp roll

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Shrimp roll

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Perfekt som en frisk og fargerik overraskelse til buffeten.

Ingredienser

  • Pølsebrød
  • Reker
  • Majones
  • Vårløk
  • Selleri
  • Sitron
  • Salt og pepper
  • Gressløk
  • Smør

Slik gjør du

  1. Bland reker, majones, vårløk, selleri, sitronsaft, salt og pepper i en bolle
  2. Stek pølsebrødet lett i smør til det er gyllenbrunt på alle sider
  3. Lag en åpning i toppen av pølsebrødet
  4. Fyll pølsebrødet med rekeblandingen
  5. Dryss vårløk på toppen og servér med et par sitronskiver

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer