Shrimp roll

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Shrimp roll

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Perfekt som en frisk og fargerik snack sommerstid! 

Ingredienser

  • Pølsebrød - vi har brukt Brioche Pølsebrød 6pk
  • Reker
  • Majones
  • Vårløk
  • Selleri
  • Sitron
  • Salt og pepper
  • Gressløk
  • Smør

Slik gjør du

  1. Bland reker, majones, vårløk, selleri, sitronsaft, salt og pepper i en bolle.
  2. Stek pølsebrødet lett i smør til det er gyllenbrunt på alle sider.
  3. Lag en åpning i toppen av pølsebrødet og fyll pølsebrødet med rekeblandingen.
  4. Dryss vårløk på toppen og servér med et par sitronskiver.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler