Roastbeefsandwich

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Roastbeefsandwich

under 10 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Når du vil unne deg noe ekstra!

Ingredienser

  • Havrebrød
  • Potetsalat 
  • Ruccola
  • Roastbiff 
  • Syltet løk
  • Urter (gressløk og timian)
  • Pepper
  • Majones

Slik gjør du

  1. Skjær gode skiver havrebrød.
  2. Start med potetsalat på den ene skiven.
  3. Fortsett med ruccola og skiver av roastbiff.
  4. Topp med syltet løk, pepper og de urtene du liker best (vi har brukt timian).
  5. Avslutt med nok en skive med litt majones.

SLIK lager du syltet løk:

  1. Skjær 3 løk i tynne skiver.
  2. Kok opp 1 dl eplesidereddik, 1 dl sukker, 2,5 dl vann og noen pepperkorn. Kok til sukkeret løser seg opp.
  3. Legg løken i tette glass og hell laken over. Laken skal dekke løken.
  4. Avkjøl og sett i kjøleskapet. 
  5. Løken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå natten over.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?