Reinskav og tyttebær i grove burgerbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Reinskav og tyttebær i grove burgerbrød

10 - 20 min

Middag

Smaken av norsk natur på sitt beste! Reinskav på burgeren, kombinert med tyttebær, passer godt på middagstallerkenen året rundt.

Ingredienser

  • Reale grove burgerbrød
  • Reinskav
  • Ruccola
  • Rødløk
  • Sukker
  • Lime
  • Rømme
  • Tyttebær
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Bland saften av to lime med to ss sukker, og finsnitt to rødløk. La det stå i ca. en halv time.
  2. Bland 1 dl rømme med 1 ss tyttebær. Rør lett sammen og smak til med salt og pepper.
  3. Stek reinsdyrskavet sprøtt i en stekepanne.
  4. Start med tyttebærkrem, fortsett med ruccola, reinsdyrskav og topp med syltet rødløk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler