6 ting du ikke visste du kunne bruke burgerbrød til

Gå til hovedinnhold Gå til meny

6 ting du ikke visste du kunne bruke burgerbrød til

Burgerbrød til overs etter grillfesten? Her er restematen du kommer til å elske.

Vi i Bakehuset er engasjerte i matsvinn, og vi vil selvsagt ikke at noen av produktene våre skal havne i søpla. Samtidig vet vi at det ikke er hver gang antall burgerbrød du får med i posen passer perfekt til antall mennesker på grillfesten. Og kanskje er det lenge til neste gang du skal grille.

Fortvil ikke! Vi har satt sammen noen deilige oppskrifter du kan kose deg med når du har burgerbrød til overs. Og etter du har prøvd dem, tror vi du kommer til å kjøpe for mange med vilje neste gang.

Ostesmørbrød med burgerbrød_nett.jpg

Ostesmørbrød

En enkel klassiker som blir ekstra god når du steker de myke brioche burgerbrødene i smør. Her kan du enkelt variere smakene med ulike typer ost. Ostesmørbrødene passer også perfekt i turmatpakka om du er tom for vanlig brød!

Ostesmørbrød med brioche burgerbrød - se oppskriften her.

Burgerbrød-bruschetta_nett.jpg

Bruschetta

Retten alle burde spise litt oftere! Den friske tomat- og basilikumblandingen gjør den ekstra sommerlig og god. Passer bra som lunsjrett, forrett til middag, tilbehør eller en snack til kvelden. Visste du at denne italienske retten ble funnet opp nettopp for å spise opp overskuddsbrød?

Burgerbrød-bruschetta - se oppskriften her.

 

Arme riddere med burgerbrød_nett.jpg

Arme riddere

Luksuriøs helgefrokost eller søt dessert – disse er umulig å ikke like. Vanskelig å se for seg at dette en gang var ansett som fattigmannskost, men de blir faktisk best om burgerbrødene er litt tørre og gamle. Har du ikke sirup? De er like gode med syltetøy.

Arme riddere med burgerbrød - se oppskriften her.

 

Hvitløksburgerbrød_nett.jpg

Hvitløksbrød

Nok en italiener. Hvitløksbrød er det perfekte tilbehøret til nesten alt, men går særlig bra til fisk og pasta. Prøv forskjellige urter i smørblandingen for variasjon. Og hold for all del ikke igjen på hvitløken.

Hvitløksbrød av burgerbrød - se oppskriften her.

 

Burgerbrødpizza_nett.jpg

Burgerbrødpizza

Den mest fleksible løsningen på overskuddsburgerbrød. Her kan du omtrent legge på hva du vil, og det kommer til å bli godt. Vårt forslag er en klassisk pepperonipizza, men lag det du selv liker best. Med den hendige størrelsen på burgerbrødene, kan du jo lage mange forskjellige typer og dele med en venn. Eller spise alle selv.

Burgerbrødpizza - se oppskriften her.

 

Tacobolle_nett.jpg

Tacobolle

Det beste til slutt – denne vet vi blir en suksess! Passer spesielt bra til gullrekka. Bonustips: Det du graver ut av burgerbrødet, kan du bruke til å lage krutonger! Bland dem med litt olivenolje, krydre med salt og pepper og varm i ovnen til de blir sprø.

Tacobolle - se oppskriften her!

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer