Glutenfritt kjernebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Øvrige brød

Glutenfritt kjernebrød

Populært glutenfritt kjernebrød! Spiser du glutenfritt, er Kjernebrød en smakfull og populær variant som har vært med oss siden 2015.

Glutenfritt kjernebrød

Ingredienser

Vann, maisstivelse, solsikkekjerner, linfrø, soyaprotein, gresskarkjerner, gjær, rapsolje, sesamfrø, salt, fortykningsmiddel (E415, E464, E412), rismel, sukker, psyllium, tørket surdeig av rismel, inulin, dekstrose, karamell, linser, konserveringsmiddel (E282), solsikkeolje, gjærekstrakt, maltodekstrin, surhetsregulerende middel (E262), enzymer.

Kan forekomme spor av: Egg, melk, sennep, lupin.

Vekt ca.: 500g

Næringsinnhold og produktinformasjon Pr. 100g
Energi kj/kcal 1225/293
Fett g 14,1
Mettede fettsyrer g 1,9
Karbohydrater g 28,6
Sukkerarter g 2,7
Kostfiber g 7,2
Protein g 9,4
Salt g 1

Glutenfritt kjernebrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Leveres ikke i Nord-Norge.