Glutenfritt kjernebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Glutenfri

Glutenfritt kjernebrød

Glutenfritt kjernebrød

Ingredienser

Vann, maisstivelse, solsikkekjerner, linfrø, soyaprotein, gresskarkjerner, gjær, rapsolje, sesamfrø, salt, fortykningsmiddel (E415, E464, E412), rismel, sukker, psyllium, tørket surdeig av rismel, inulin, dekstrose, karamell, linser, konserveringsmiddel (E282), solsikkeolje, gjærekstrakt, maltodekstrin, surhetsregulerende middel (E262), enzymer.

Kan forekomme spor av: Egg, melk, sennep, lupin.

Vekt ca.: 500g

Næringsinnhold Pr. 100g
Energi kj/kcal 1225/293
Fett g 14,1
Mettede fettsyrer g 1,9
Karbohydrater g 28,6
Sukkerarter g 2,7
Kostfiber g 7,2
Protein g 9,4
Salt g 1

Glutenfritt kjernebrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer