Glutenfri
Glutenfritt kjernebrød

Ingredienser
Vann, maisstivelse, solsikkekjerner, linfrø, soyaprotein, gresskarkjerner, gjær, rapsolje, sesamfrø, salt, fortykningsmiddel (E415, E464, E412), rismel, sukker, psyllium, tørket surdeig av rismel, inulin, dekstrose, karamell, linser, konserveringsmiddel (E282), solsikkeolje, gjærekstrakt, maltodekstrin, surhetsregulerende middel (E262), enzymer.
Kan forekomme spor av: Egg, melk, sennep, lupin.
Vekt ca.: 500g
Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1225/293 |
Fett g | 14,1 |
Mettede fettsyrer g | 1,9 |
Karbohydrater g | 28,6 |
Sukkerarter g | 2,7 |
Kostfiber g | 7,2 |
Protein g | 9,4 |
Salt g | 1 |
Glutenfritt kjernebrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.