Søndags-sortiment
Lettstekt solsikkebrød
Mykt og saftig brød med solsikkekjerner. Stekes ferdig hjemme i forvarmet ovn (over- og undervarme) på 210 grader i 8-10 minutter. Fukt brødet med litt vann før det stekes for å få en ekstra sprø skorpe.
Havre
Hvete
Bygg
Rug
Kli
Spelt
Surdeig
Sukker/Sirup
Hele korn/frø
Ingredienser
Hvetemel, vann, rugmel, solsikkekjerner (13,3 %), gjær, salt, rapsolje, eddik, vegetabilsk emulgator (E472e, E471), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Kan forekomme spor av: Egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø
Vekt ca.: 750g
| Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
|---|---|
| Energi kj/kcal | 1295/310 |
| Fett g | 10.5 |
| Mettede fettsyrer g | 1.2 |
| Karbohydrater g | 41.9 |
| Sukkerarter g | 1.3 |
| Kostfiber g | 3.8 |
| Protein g | 9.6 |
| Salt g | 1.2 |
Lettstekt solsikkebrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.