Lettstekt solsikkebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Søndags-sortiment

Lettstekt solsikkebrød

Mykt og saftig brød med solsikkekjerner. Stekes ferdig hjemme i forvarmet ovn (over- og undervarme) på 210 grader i 8-10 minutter. Fukt brødet med litt vann før det stekes for å få en ekstra sprø skorpe.

Lettstekt solsikkebrød
  • 0%

Havre

Hvete

Bygg

Rug

Kli

Spelt

Surdeig

Sukker/Sirup

Hele korn/frø

Ingredienser

Hvetemel, vann, rugmel, solsikkekjerner (13,3 %), gjær, salt, rapsolje, eddik, vegetabilsk emulgator (E472e, E471), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).

Kan forekomme spor av: Egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø

Vekt ca.: 750g

Næringsinnhold og produktinformasjon Pr. 100g
Energi kj/kcal 1295/310
Fett g 10.5
Mettede fettsyrer g 1.2
Karbohydrater g 41.9
Sukkerarter g 1.3
Kostfiber g 3.8
Protein g 9.6
Salt g 1.2

Lettstekt solsikkebrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Leveres ikke i Nord-Norge.