Fryst Napoleonskake 2pk

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Fryste kaker

Fryst Napoleonskake 2pk

Fryst Napoleonskake 2pk

Klassikeren napoleonskake består av deilig vaniljekrem fylt mellom to lag med butterdeigsbunner. Toppet med melisglasur.

Opptiningstid: ca. 7 timer på kjøl.

Holdbarhet fryst: Se dato etikett.

Holdbarhet tint: 3 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

Fryst Napoleonskake 2pk finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Krem består av:

(vann, fløte, sukker, modifisert stivelse, mysepulver, kokosolje, konsistensmiddel (E450, E339, E516), geleringsmiddel (E401), farge (E160a), aroma)

Bunn består av:

(hvetemel, vegetabilsk fett og -olje (palme, raps), vann, salt, vegetabilsk emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, maltmel av bygg, melbehandlingsmiddel (E300))

Glasur består av:

(sukker, vann, maisstivelse, modifisert stivelse (E1450), glukose, stabilisator (E420, E418), vegetabilsk emulgator (E471, E475, E470a), aroma, fortykningsmiddel (E466), antioksidant (E330), bærer (E1520)).

Kan forekomme spor av: Egg, soya, nøtter

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1138/273
Fett g
16.5
Mettede fettsyrer g
9.3
Karbohydrater g
29.1
Sukkerarter g
17.4
Kostfiber g
0.4
Protein g
1.8
Salt g
0.3

Vekt ca.: 350g