Fromasjkake 20bit

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Lokale kaker

Fromasjkake 20bit

Fromasjkake 20bit

Fromasjkake bakes på vårt konditori i Molde og leveres til butikker i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Fromasjkake 20bit finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Fromasj består av:

(fløte, vann, sukker, tørket blodappelsinjuice, mandariner, maisstivelse, gelatin, modifisert stivelse (1422), dekstrose, surhetsregulerende middel (E330), farge (rødbeter), aroma)

Frukt består av:

(mango, grønn melon, papaya, druer, oransje melon, fersken, ananas)

Mandelbunn består av:

(mandler, melis, eggehvite)

Gele består av:

(vann, sukker, glukosesirup, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), fortykningsmiddel (E414), konserveringsmiddel (E202), emulgator (E322 - solsikke))

Pynt kan bestå av:

(sukker, kakaomasse, -smør og -pulver, melkepulver, laktose, mysepulver, melkeprotein, rismel, salt, veg. olje (palme, palmekjerne, kokos, raps), smørolje (m/melk), glukosesirup, vann, emulgator (E322 soya/solsikkelecitin, E471), aroma (vanilje), glyserol, konsistensmiddel (E414, E440, E476), surhetsregulerende middel (E330), farge (E100, E120, E133, E151, E153, E155, E160ac, E162, E163, E170, E171, E172), ekstrakt (spirulina, spinat, gulrot, carthamus), antioksidant (E304, E306), overflatebehandlingsmiddel (E904), konserveringsmiddel (E202)).

Kan forekomme spor av: Nøtter, gluten

Næringsinnhold

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold pr. 100g

Energi kj/kcal
1428/342
Fett g
20,1
Mettede fettsyrer g
11,2
Karbohydrater g
36,4
Sukkerarter g
29
kostfiber
1
Protein g
3,4
Salt g
0,6

Vekt ca.: 2250g

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer