En feiring som tar kaka – men som ikke tar tid

Gå til hovedinnhold Gå til meny

En feiring som tar kaka – men som ikke tar tid

Samlinger og sammenkomster med venner og familie, kolleger eller naboer. Avslutninger eller hyggelige lag. Gode anledninger er ofte forbundet med tidkrevende forberedelser. Men det trenger ikke å være sånn.

Bursdager, navnedager, forlovelsesdager, bryllupsdager, konfirmasjon, jubileumsdager. Sommerfester, juleavslutninger eller andre markeringer. Det finnes mange anledninger til å samles. Men det finnes også alltid en unnskyldning for å la det bli med tanken - eller komme heseblesende i mål med forberedelsene. 

Søt og god snarvei
Vi lever hektiske liv, hvor prioriteringer er viktig. Å finne nok tid til forberedelse og planlegging kan være utfordrende. Heldigvis finnes det en søt og god snarvei, om du raskt vil krysse ut "kake" eller "kakebaking" på to-do-listen.

Bestill på nett – hent i butikk
Riktignok er kakebaking en hyggelig aktivitet, men det kan også være en tidkrevende en. Og da er det jo fint at det finnes perfekte kaker bare et par tastetrykk unna.
Ønsker du å hente kaken din hos KIWI bestiller du kaken din direkte på Raskekaker.no.
Kakemakeren.no kan du bestille kaker online som hentes i din MENY-butikk.
Ønsker du å hente kaken hos SPAR- eller EUROSPAR, bestiller du på Kakebestilling.no.
S
kal du hente kaken din hos Joker bestiller du på Kakebutikk.no.

Merk at vi ikke leverer kaker til butikker i Nord-Norge.

Bestill i butikk
Du kan også bestille kake direkte i butikken hos KIWI, MENY, SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken eller Bunnpris.

Bestill før kl. 12.00 for å hente kaken neste dag - kakebestilling til mandag må gjøres før kl. 12.00 fredag. Ved høytids- og helligdager kan avvikende frister forekomme.
Kakebrosjyre og bestillingsskjema finner du i butikken! Utvalget finner du også her.

Stort utvalg – høy kvalitet
Marsipankake, bløtkake, sjokoladekake, ostekake, kransekake og mange andre typer kake. Bakehuset har et stort utvalg fristende kaker. Du kan sette sammen din egen variant, eller velge blant våre bestselgere. 

Personlig preg
I mange av kakene står du selv fritt til å velge bunn, fyll og enkelte andre ingrendienser. I tillegg kan du laste opp bilde og skrive egen tekst, samt velge mellom ulike størrelser. Mulighetene er med andre ord mange for å sette et personlig preg på kaken, selv om det ikke er du personlig som baker den.

Hvilken anledning er din kakeanledning?
Konditorene våre legger all sin kunnskap, erfaring og omtanke i hver enkelt kake, og er spesialister på kakeanledninger!
Med tidsklemma liggende på lur er det alltid nok å henge fingrene i, og derfor kan det av og til være greit å velge enkle og praktiske løsninger. Hvilken anledning er din kakeanledning?

Relevante artikler