Gode tips til kveldsmaten

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gode tips til kveldsmaten

Gjør kveldsmaten til det lille pusterommet i hverdagen. Her får du gode tips til en hyggelig kveldsmat som samler familien.

Å samles rundt spisebordet en hyggelig begivenhet for hele familien, men det er ikke alltid like lett å samle alle til middag i en hektisk hverdag - der noen skal på korpsøvelse og andre skal på fotballkamp. Da kan kveldsmaten være den verdifulle familietiden man ikke rekker tidligere på dagen.

Gjør kveldsmaten hyggelig

Kveldsmaten skal være enkel og uten stress, men det skal ikke så mye til for å gjøre kveldsstunden litt ekstra koselig. Legg en duk på bordet, tenn stearinlys og har du friske blomster i huset kan du plassere dem på bordet.

Gode tips til kveldsmaten_2_.jpg

Stemningsskapende: Legg pålegg og tilbehør i fat og skåler, så har kveldsmaten plutselig fått seg et lite løft.

Inviter til kveldsmat

Hverdagen strekker ikke alltid til for sosialt samvær med venner. Benytt kveldsmaten som en mulighet til å invitere på besøk. Med brød og pålegg kan man enkelt dekke til et felles kveldsmatbord som alle liker.

Enkelt og godt pålegg

Godt pålegg gjør gode brød enda bedre. Myk & Rund egner seg godt til alle typer av pålegg, både salte og søte. Hva med for eksempel skivet banan og peanøttsmør, eller eple og kanel? Gode skinker, smørepålegg og ost passer godt etter en dag med mye aktivitet.

Minipizza med Myk & Rund.JPG

Se oppskrift: Det er dessuten enkelt å lage en pizza med Myk&Rund

Server kveldsmaten for eksempel med hvit, grønn eller sort te, solbærtoddy eller varm melk med honning.

Relevante produkter

Relevante artikler