5 ting du ikke visste du kunne bruke pølsebrød til

Gå til hovedinnhold Gå til meny

5 ting du ikke visste du kunne bruke pølsebrød til

Vi vet at det er fort gjort å beregne litt for mange pølser og pølsebrød til barnebursdagen eller grillfesten. Her er løsningen for pølsebrødene som blir til overs.

Pølsebrød er mye mer anvendelig enn du tror! De kan benyttes til så mye mer enn sitt primære bruksområde, og når du har litt for mange liggende, håper vi du vil forsøke noe nytt – en klassisk dessert, en glemt New York-klassiker eller en fargerik og frisk sommerrett, for eksempel.

Burgerbrød liggende og ingen grillfest i sikte? Vi har laget tips til hva du kan bruke dem til også!

Her er våre fem beste tips til hva du kan bruke pølsebrød til:

Bananasplitt_brioche pølsebrød_nett.jpg

Bananasplit

Denne populære desserten ble opprinnelig funnet opp av en amerikansk farmasøyt i en liten by i Pennsylvania for over 100 år siden – mener noen. Andre hevder den kommer fra Ohio i samme tidsperiode. Den ble uansett så populær at det har blitt opprettet to konkurrerende banana split-festivaler, en i hver by! Og begge feires fortsatt i juni og august hvert eneste år. Uansett hvem du tror på, er dette en ypperlig måte å få spist opp pølsebrødene du har til overs.

Bananasplit - se oppskriften her.

 

Shrimp roll_nett.jpg

Shrimp roll

Denne kan du lage i mange varianter! Sterkere, syrligere, andre finhakkede urter eller grønnsaker i rekeblandingen – du bestemmer selv. Inspirert av den kjente «Lobster roll», en kjent snack fra Canada. Perfekt som en frisk og fargerik overraskelse til sommerbuffeten.

Shrimp roll - se oppskriften her.

 

 

Grov pølsebrød-panini_nett.jpg

Grov pølsebrød-panini

Ikke til å forveksle med verken fotballklistremerkene, den indiske grammatikeren eller den italienske maleren: Alle har kjøpt en panini på nærmeste kiosk en gang, men har du forsøkt å lage det selv? Pølsebrød er helt perfekt til akkurat denne retten! Med en paninipresse blir den ekstra god, men et godt, gammelt toastjern gjør omtrent samme nytten.

Grov pølsebrød panini - se oppskriften her.

 

Krutonger av pølsebrød_nett.jpg

Krutonger av pølsebrød

Navnet kommer fra det franske ordet for «skorpe», og det er akkurat det dette er: Knasende, små og deilige brødkuber. Bruk dem i en suppe eller en salat, eller bare ha dem i en boks på kjøkkenet og spis dem når du vil.

Krutonger av pølsebrød - se oppskriften her.

 

Varme pølsebrød med jordbæris_nett.jpg

Varme pølsebrød med jordbæris

Is og pølsebrød er en ypperlig kombinasjon - lag en av sommerens beste desserter.

Varme pølsebrød med jordbæris - se oppskriften her.

 

Burgerbrød til overs? Sjekk ut tipsene til hva du kan lage med dem!

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer