Enkle og raske middager du kan lage med Myk & Rund

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Enkle og raske middager du kan lage med Myk & Rund

Har du Myk & Rund på lur, er veien til en rask og enkel middag veldig kort. Her får du 4 enkle retter du kan nyte til middag.

Hverdagen kan være hektisk, og da gjelder det å ha noen enkle middagsløsninger på lur som både store og små liker. Har du Myk & Rund-brød stående på kjøkkenet, er veien til en rask og god middag veldig kort. Her får du fire middagsforslag du enkelt kan lage med Myk & Rund.

Minipizza

2. MYK & RUND - Middag - Minipizzaer_2.jpg

Denne minipizzaen lages på 1-2-3, og alle kan bestemme hva de vil toppe pizzaen sin med. Vi har laget en variant med pizzasaus (om du har ketchup, fungerer det også bra), kokt skinke og paprika, men bruk det du har i kjøleskapet!

Lettvint minipizza - se oppskriften her!

Suppebrød

1. MYK & RUND - Middag - Suppebrød_3.jpg

Den enkleste og raskeste måten til suppemiddag er ved å kjøpe ferdigsuppe på pose, men du kan også velge å lage den selv. Du kan for eksempel lage denne fyldige blomkålsuppen. Med herlig krydret suppebrød ved siden av, får du en middag som metter godt og lenge.

Lag suppebrød med hvitløk og urter - se oppskrift!

Sandwich-bagel med kremost og laks

12. MYK & RUND - Middag - Bagel med laks og smøreost_3.jpg

Dette er en velkjent sandwich- og bagelfavoritt som metter godt og fint kan nytes til middag. Hvis du ønsker dette som en varmrett til middag, kan du fint riste brødet før du legger på smøreosten og laksen på Myk & Rund-skiven.

Lag sandwich-bagel med kremost og laks - se oppskrift.

Toast

11. MYK & RUND - Middag - toast i vaffeljern.jpg

Toast slår aldri feil og kan tilberedes både i toastjern, stekepanne og ovn. Du kan også bruke vaffeljernet, så får du en ekstra dekorativ variant! Finn fram det du har i kjøleskapet og prøv deg fram med ulike oster og ingredienser, her er det utrolig mye godt du kan lage.

Se oppskrift på toast med Myk & Rund.

Med Myk & Rund er det enkelt å lage måltider du gleder deg til, se flere oppskrifter til middag, matpakke og andre måltider på sidene våre.

Vel bekomme!

Relevante produkter

Relevante artikler