Lettvint minipizza

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Lettvint minipizza

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Minipizza med Myk & Rund smaker så godt at du bør lage mange! Blir minst like god når brødet har ligget noen dager i brødboksen. 

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bre pizzasaus utover Myk & Rund Hvete.
  2. Fordel finhakket kokt skinke og revet ost utover pizzaen.
  3. Topp med en klype finhakket paprika.
  4. Stek pizzaen på 220ºC i 8 minutter.
  5. Legg på et par blader basilikum før servering.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer