Skåret havrebrød med leverpostei, sopp og eple

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Skåret havrebrød med leverpostei, sopp og eple

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Er du glad i søtt og salt? Leverpostei og stekt sopp er en utmerket kombinasjon på brødskiven, sammen med noen skiver søtt eple kan det bli din nye favoritt.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bruk ferdig skåret Havrebrød.
  2. Smør en skive med et passende lag leverpostei.
  3. Skjær champignion i skiver og stek raskt i en varm panne med smør eller olje. Krydre etter ønske.
  4. Skjær et rødt eple i skiver.
  5. Legg den stekte soppen og skiver av det røde eplet på skiven.
  6. Avslutt med krydder, f.eks. timian, og litt fersk pepper på toppen.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler