Indisk kyllingsuppe med speltbrød som tilbehør

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Indisk kyllingsuppe med speltbrød som tilbehør

over 20 min

Lunsj, Middag

Tips! Tilpass mengden chili og ingefær etter dagsform!

Ingredienser

Antall porsjoner: 4

  • 1 chili
  • 3 ss revet ingefær
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 epler
  • 2 gulrøtter
  • 7 dl vann
  • 2 kyllingbuljongterninger
  • 3 ts karri
  • 2 ts rød currypaste
  • 500 ml kokosmelk
  • 600 g kylling
  • Lime
  • Koriander
  • Bakerens Utvalgte Speltbrød

Slik gjør du

  1. Finhakk chili og hvitløk, og riv ingefær. Ha dette i en kjele sammen med litt olje og stek i 1-2 minutter.
  2. Riv epler og gulrøtter og ha dette i kjelen. Stek i et par minutter på medium varme.
  3. Tilsett vann, buljong, karri, currypaste og kokosmelk. La suppen småkoke i 15-20 minutter.
  4. Skjær kyllingfilet i strimler og ha dette i suppa. La kyllingen trekke i suppa til den er gjennomstekt.
  5. Topp med lime og koriander etter smak, og server med gode skiver Speltbrød.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?