Eggetoast med Myk & Rund

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Eggetoast med Myk & Rund

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Saftig og god toastfavoritt med Myk & Rund! Tips: Del opp i flere biter, så kan alle rundt bordet få en smak.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Visp eggene med litt salt og pepper og hell røren over i en middels varm stekepanne med litt olje.
  2. Dypp den ene siden av brødene i pannen før du legger dem ned på den andre siden.
  3. Når eggene har stivnet, bruk en tallerken eller fjøl for å snu eggetoasten og ha tilbake i pannen.
  4. Fordel litt ost på hver side.
  5. Brett eggetoasten sammen og stek videre til osten har smeltet.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer