Myk & Rund med skinke og rødløk

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Myk & Rund med skinke og rødløk

under 10 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Et godt måltid du vender tilbake til! Passer like godt i frokostbordet som i matpakka.

Ingredienser

  • Myk & Rund Fullkorn
  • Kokt skinke
  • Rødløk
  • Røde druer

Slik gjør du

  1. Legg løvtynne skiver kokt skinke på Myk & Rund Fullkorn.
  2. Finsnitt rødløk.
  3. Del druene i to eller fire.
  4. Topp med finsnittet løk og søte krispe druer.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer