Hvitløksbrød med persille

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Hvitløksbrød med persille

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Hvitløksbrød er noe av det enkleste du kan lage med brød du har til overs. Smaker nydelig som tilbehør til de aller fleste retter, eller som en enkel snack.

Ingredienser

4 skiver loff / annet brød du har liggende

2 hvitløksfedd

Olje

Bladpersille

Slik gjør du

  1. Del brødskivene i to eller tre biter.
  2. Pensle med litt olje og finhakket persille, og stek i ovnen på 180 grader i noen minutter til de blir sprø.
  3. Del hvitløksfedd på langs og gni over de ferdigristede skivene.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer