![](/globalassets/bilder/oppskrifter/smakfulle-skiver/6-laks-og-egg-pa-havre--og-surdeigsbrod_kompr.jpg?width=850&height=567&mode=Crop&quality=70)
Laks og egg på havre- og surdeigsbrød
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Smakfull skive med laks og eggerøre! Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød er et brød som har meget saftig krumme, store porer, smakfull skorpe og en god rund smak.
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød
- Røkt laks
- Egg
- Salt
- Vann
- Crispisalat
- Gressløk
Slik gjør du
- Skjær gode skiver brød.
- Lag eggerøre av 3 egg, 3 ss vann og litt salt.
- Varm stekepannen til middels varme og hell røren i pannen. Rør lett rundt til eggeblandingen har fått en myk og litt kremete konsistens.
- Start med crispisalat og fine skiver røkt laks eller ørret.
- Topp med myk eggerøre og finhakket gressløk.
Vel bekomme!