Bryllupskake bakt med kjærlighet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bryllupskake bakt med kjærlighet

En spesiell kake til en spesiell anledning! Bryllupskaken er en viktig del av den store dagen, gjerne med personlig preg og skreddersydd etter brudeparets smak og stil. Vi baker med kjærlighet - kun det beste er godt nok til den store dagen!

Våre konditorer baker kaker for hånd året rundt og bruker rene og naturlige råvarer for å fremheve ekte og tydelige smaker.

Klassiske og tradisjonelle bryllupskakevarianter og mer moderne og lekne varianter. Marsipankake, sjokoladekake, eller kanskje ostekake? Vi baker kaker etter brudeparets smak, med ønsket bunn, krem, syltetøy og annet innhold.

Kvalitetskake til den store dagen

Det bakes mange ulike og gode smakskombinasjoner i våre konditorier. Vi er opptatt av kvalitet, og er stolte av at vi lager kaker som både smaker godt og ser bra ut.

Hvit marsipankake: De fleste forbinder kanskje bryllupskaker med en bløtkake dekket i lekkert dekorert hvit marsipan, og gjerne lag på lag i stativ. Bakehuset baker mange varianter av den klassiske og tradisjonelle bryllupskaken.

De fleste forbinder kanskje bryllupskaker med en bløtkake dekket i lekkert dekorert hvit marsipan, og gjerne lag på lag i stativ. Bakehuset baker mange varianter av den klassiske og tradisjonelle bryllupskaken.

Bakehuset baker mange varianter av den klassiske og tradisjonelle bryllupskaken.

Mange vordende brudepar velger å sette sitt personlige preg på en klassisk kake, mens andre velger å sette sammen en egen variant. Kanskje har bryllupet egne farger eller pynt dere inspireres av, eller kanskje inspireres dere av årstiden som bryllupet skal stå?

Mange valgmuligheter: Rund bryllupskake, hjerteformet bryllupskake. Bryllupskake i flere etasjer. Bryllupskake pyntet og dekorert med hjerter, ringer, blomster eller bær.

Valgets kvaler - vi hjelper deg gjerne

Rund bryllupskake, hjerteformet bryllupskake. Bryllupskake i flere etasjer. Bryllupskake pyntet og dekorert med hjerter, ringer, blomster eller annen pynt. Valgmulighetene er mange. Våre konditorier kommer gjerne med anbefalinger og hjelper deg med din bryllupskake ut ifra dine behov og ønsker.

Prisene på bryllupskaker er individuelle og varierer ut i fra størrelse, form, dekor og pynt.

Ta kontakt med oss for pris på din bryllupskake! Send en uforpliktende mail til kake@bakehuset.no

Les mer om bryllupskakebestilling og våre bryllupskaker i brosjyren «Bryllupskaker til drømmedagen»:

Bryllupskaker brosjyre.JPG

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer