Fire lunsjtips til hjemmekontoret

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Fire lunsjtips til hjemmekontoret

For å holde motivasjonen og energien oppe, kan det være lurt å ta seg tid til en god lunsjpause i løpet av dagen - også på hjemmekontoret.

Lunsjpausen er en av arbeidsdagens sosiale høydepunkter, den bidrar til samhold og trivsel og gir påfyll av krefter slik at du kan fortsette å prestere på jobb hele dagen. I disse dager, der mange jobber hjemmefra, vet vi at det er lett å droppe den gylne lunsjhalvtimen.

Grønn vegetar3.jpg

For å holde motivasjonen og energien oppe, kan det være lurt å ta seg tid til en lunsjpause i løpet av dagen. Her er derfor Bakehusets fire tips for å gjøre det beste ut av lunsjen på hjemmekontoret:

 

1. Småpraten rundt lunsjbordet er viktigere enn du tror. Hva med å sette opp en videosamtale med din favorittkollega, så kan dere spise lunsjen sammen digitalt? Mye hyggeligere, og så får du med deg det siste på ryktefronten samtidig.

2. Smør og pakk inn matpakke selv om du jobber hjemmefra. Benytt muligheten til å nyte høstsolen mens den ennå er her, og trekk inn litt frisk og klar høstluft. Logg av datamaskinen og gi hode og kropp en pause ved å ta matpakka med ut og spise den på en benk i parken. Eller gå en rask runde i nærmeste skogsløype. Det blir et fint og for mange helt nødvendig avbrudd fra arbeidspulten hjemme.
Frisk og mettende matpakke.jpg
Trenger du inspirasjon? Her er 25 fristende turskiver!

3. Prøv noe nytt! Dobbeltdekker med leverpostei er alltid godt, men kanskje dette er tiden for å eksperimentere litt ekstra med brødskivene?
Fargerik og smakfull.jpg
Prøv for eksempel en av våre mange spennende oppskrifter på smakfulle toasts og sandwicher.

4. Lag en ekstra porsjon middag slik at du har rester til overs til lunsjen. Med en grov brødskive ved siden får du enkelt en god og mettende lunsj.

God lunsj!

Relevante produkter

Relevante artikler