Konditorens beste tips til kakekombinasjoner

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner

Gode kombinasjoner avhenger av smak og preferanser, men er du i tvil om hva du skal velge? Bakehusets konditor Vibeke Løseth har satt sammen noen alternativer som passer godt sammen, og som du kan bruke som inspirasjon når du bestiller marsipan- eller bløtkake.

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge, og spesielt når mulighetene er mange. Kanskje synes du flere av valgene er fristende, men at det er vanskelig å tenke seg til hva som smaker bra sammen? Fortvil ikke - Bakehusets konditor Vibeke Løseth har satt opp syv ulike kombinasjoner du kan la deg inspirere av.

Kake 1:

En favoritt hos både liten og stor! Sjokoladekrem og vaniljekrem passer godt sammen, og for en mer balansert smak har vi tilsatt hele bringebær.

Marsipankake15bit_bilde_konditorens beste tips.JPG

  • Sjokoladebunn og sukkerbunn
  • Vaniljekrem og sjokoladekrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Hele bringebær

Kake 2:

Mandelbunn og sukkerbunn passer bra i kombinasjon. Sammen med vaniljekrem og bringebærsmak på både krem og syltetøy, får du en sommerlig og frisk kakevariant.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 3.jpg

  • Mandelbunn og sukkerbunn
  • Vaniljekrem og Bringebærkrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Hele bringebær
  • Rosa marsipan

Kake 3:

I denne kaken har vi valgt å bruke mandelbunn i kombinasjon med sukkerbunn. Mandelbunn gir en god kontrast til sukkerbunn både når det gjelder smak og konsistens. Vi har valgt å fylle kaken med vaniljekrem og sjokoladekrem, et lag med jordbærsyltetøy og sjokoladebiter. Våre bløtkaker er dekket med luftig kremfløte, og siden er pyntet med høvlet sjokolade.

Bløtkake 15bit_konditorens beste tips.JPG

  • Mandelbunn og sukkerbunn
  • Vaniljekrem og sjokoladekrem
  • Jordbærsyltetøy
  • Sjokoladebiter

Kake 4:

Sjokolade og jordbær er en god kombinasjon. Velg for eksempel sjokoladebunn i tillegg til sukkerbunn, og jordbærkrem i tillegg til fløtekrem.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 4.jpg

  • Sjokoladebunn og sukkerbunn
  • Jordbærkrem og fløtekrem
  • Jordbærsyltetøy
  • Halve jordbær
  • Hvit marsipan

Kake 5:

Ulike typer krem gjør kaken mer spennende på smak. Sjokoladekrem og vaniljekrem passer godt sammen, her har vi valgt å legge den på sukkerbunn kombinert med bringebærsyltetøy. 

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 5.jpg

  • Sukkerbunn
  • Vaniljekrem og sjokoladekrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Grønn marsipan

Kake 6:

En spennende kake med aprikossyltetøy og krokan! Vi har bakt denne kaken med mandelbunn og glutenfri sukkerbunn og lagt laktosefri fløtekrem i lagene. En søt og frisk kake til festen!

Marsipankake 15bit_blå_konditorens beste tips.JPG

  • Mandelbunn og glutenfri sukkerbunn
  • Laktosefri fløtekrem
  • Aprikossyltetøy
  • Krokan

Kake 7:

Myke lag med sukkerbunn og luftig krem! I denne friske og tradisjonelle bløtkaken har vi brukt et lag med bringebærkrem (laktosefri) og et lag med fløtekrem (laktosefri). Bringebærsyltetøy og hele bringebær gir friskhet og kontrast. Bløtkaken er dekket med luftig kremfløte (laktosefri), og siden er pyntet med høvlet sjokolade.

Bløtkake 15bit_blå pynt_konditorens beste.JPG

  • Sukkerbunn
  • Laktosefri bringebærkrem
  • Laktosefri fløtekrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Hele bringebær

Ønsker du å bestille kake fra Bakehuset? Se hvordan du går fram her.

Sett ditt personlige preg på kaken! Vi baker også kaken med ditt egenvalgte bilde og/eller din personlige tekst - se tipsene:

  • Bruk et bilde som har godt fokus på hovedmotivet og en lys og rolig bakgrunn! Bildet bør ha god oppløsning for best resultat og kan ikke være større enn 10 MB.
  • Hvor mye tekst det er plass til er avhengig av størrelsen som er valgt på kaken, men det er generelt liten plass til tekst. Om du bestiller kake med bilde, er det enda mindre plass. Råd: Et kort og konsist budskap. Da blir teksten tydelig og pent inkludert i pynten på kaken. Dersom du har en lengre hilsen anbefaler vi å skrive et kort ved siden av kaken.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer