Konditorens beste tips til kakekombinasjoner

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner

Gode kombinasjoner avhenger av smak og preferanser, men er du i tvil om hva du skal velge? Bakehusets konditor Vibeke Løseth har satt sammen noen alternativer som du kan ta en kikk på når du bestiller og setter sammen kaken din.

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge, og spesielt når mulighetene er mange. Kanskje synes du flere av valgene er fristende, men at det er vanskelig å tenke seg til hva som smaker bra sammen? Fortvil ikke - Bakehusets konditor Vibeke Løseth har satt opp seks ulike kombinasjoner du kan la deg inspirere av.

Kake 1:

En fruktig og frisk kake med smak av mango.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 1.jpg

  • Sukkerbunn
  • Mangokrem - NYHET!
  • Mango- og pasjonssyltetøy - NYHET!
  • Hvit marsipan

Kake 2:

Tilsvarende Kake 1, men med et hint av bringebær. Frisk kakefavoritt!

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 2.jpg

  • Sukkerbunn
  • Mangokrem - NYHET!
  • Mango- og pasjonssyltetøy - NYHET!
  • Hele bringebær
  • Hvit marsipan

Kake 3:

Mandelbunn og sukkerbunn passer bra i kombinasjon. Sammen med vaniljekrem og bringebærsmak på både krem og syltetøy får du en sommerlig og frisk kakevariant.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 3.jpg

  • Mandelbunn og sukkerbunn
  • Vaniljekrem og Bringebærkrem - NYHET!
  • Bringebærsyltetøy
  • Hele bringebær
  • Rosa marsipan

Kake 4:

Sjokolade og jordbær er en god kombinasjon. Velg for eksempel sjokoladebunn i tillegg til sukkerbunn, og jordbærkrem i tillegg til fløtekrem.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 4.jpg

  • Sjokoladebunn og sukkerbunn
  • Jordbærkrem og fløtekrem
  • Jordbærsyltetøy
  • Halve jordbær
  • Hvit marsipan

Kake 5:

Ulike typer krem gjør kaken mer spennende på smak. Sjokoladekrem og vaniljekrem passer godt sammen, her har vi valgt å legge den på sukkerbunn kombinert med bringebærsyltetøy. 

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 5.jpg

  • Sukkerbunn
  • Vaniljekrem og sjokoladekrem
  • Bringebærsyltetøy
  • Grønn marsipan

Kake 6:

Spennende smaksvariant med aprikos! Søt og syrlig på samme tid. Vi har både aprikoskrem og aprikossyltetøy som valgmuligheter på våre bestillingskaker.

Konditorens beste tips til kakekombinasjoner_KAKE 6.jpg

  • Sukkerbunn
  • Aprikoskrem med sjokoladebiter
  • Aprikossyltetøy
  • Sjokoladebiter
  • Hvit marsipan

Ønsker du å bestille kake fra Bakehuset? Se hvordan du går fram her.

Sett ditt personlige preg på kaken! Vi baker også kaken med ditt egnvalgte bilde og/eller personlige tekst - se tipsene:

  • Bruk et bilde som har godt fokus på hovedmotivet og en lys og rolig bakgrunn! Bildet bør ha god oppløsning for best resultat og kan ikke være større enn 10 MB.
  • Hvor mye tekst det er plass til er avhengig av størrelsen som er valgt på kaken, men det er generelt liten plass til tekst. Om du bestiller kake med bilde, er det enda mindre plass. Råd: Et kort og konsist budskap. Da blir teksten tydelig og pent inkludert i pynten på kaken. Dersom du har en lengre hilsen anbefaler vi å skrive et kort ved siden av kaken.

Les også:

Enda flere valgmuligheter når du bestiller kake fra Bakehuset

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer