Tre smarte måter å spare litt tid på i julen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Tre smarte måter å spare litt tid på i julen

For lite tid og altfor mye å gjøre før jul? Se hvordan vi kan hjelpe deg med å spare inn litt dyrebar tid i førjulsstria!

Vi vet hvordan det er. 48 unike gaver til barnas pakkekalender, juleavslutninger på jobben, skolen og barnehagen, sju slag kaker skal bakes, fikse kostyme til Lucia-feiringen, julekonsert i nabobygda, lese alle pinnekjøtt- og ribbetestene for å være sikker på at du kjøper riktig og å finne en passende gave til den onkelen som aldri ønsker seg noe, men som likevel blir sur hvis han ikke får noe.

Og så mye, mye mer man skal rekke før klokka blir fem på julaften og Sølvguttene synger.

Det blir alltid litt mindre tid til kos i julen enn man har sett for seg. Spør du oss, er julen egentlig til for å tilbringe tid sammen med dem du liker best å være sammen med. Det finnes heldigvis noen løsninger som gjør at du kan bli kvitt noen tidstyver og får litt mer tid til å gjøre det du liker best.

Her er våre topp tre tidsbesparende tips for en mer avslappende høytid:

1. Bestill julens kake

La oss ta oss av bakingen av årets staselige julemarsipankake, så kan du pynte tre, synge en julesang eller slappe av i sofaen med Love Actually på skjermen. Vi leverer nydelige bestillingskaker til din nærmeste MENY, KIWI, SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Bestill og hent direkte i butikken fra vårt utvalg, så sørger vi for at du får en deilig og avslappende jul med både kake og, forhåpentligvis, litt mindre stress. Bestillingsbrosjyre finner du i butikken.

Og du - henter du kaken på MENY, kan du også bestille på kakemakeren.no. Henter du på SPAR/EUROSPAR kan du bestille på kakebestilling.no og henter du på Joker kan du bestille direkte på kakebutikk.no.

Marsipankake jul bestilling_nett_riktig.jpg

Se våre bestillingsfrister jul/nyttår 2020/2021:

 • Hentedato: 19. desember - Bestillingsfrist: 17. desember kl.12.00
 • Hentedato: 21. desember - Bestillingsfrist: 18. desember kl. 12.00
 • Hentedato: 23. desember - Bestillingsfrist: 21. desember kl. 12.00
 • Hentedato: 24. desember - Bestillingsfrist: 22. desember kl. 12.00
 • Fredag 25. desember: Ingen levering
 • Hentedato: 28. desember - Bestillingsfrist: 23. desember kl. 12.00
 • Hentedato: 30. desember - Bestillingsfrist: 28. desember kl. 12.00
 • Hentedato: 31. desember - Bestillingsfrist: 29. desember kl. 12.00
 • Fredag 01. januar: Ingen levering
 • Hentedato: 02. januar - Bestillingsfrist: 31. desember kl. 12.00
 • Hentedato: 04. januar - Bestillingsfrist: 31. desember kl. 12.00

2. Juks litt på juleavslutningen

Er det ikke typisk? Du ligger i senga kvelden før juleavslutningen i minstemanns barnehage og kommer på at du i alt stresset har glemt å bake det du lovet å ta med. Da er det lov å puste med magen og jukse litt: Stikk innom KIWI, Meny, Spar, Joker, eller Nærbutikken og ta med deg en av våre ferdige kaker våre på vei til avslutningen.

Sesongkaker_nett_riktig.jpg

3. Gjør ferdige julekaker til dine egne

Kjøp inn ferdige småkaker og dekorer dem med melis, konditorfarge og annen dekorativ pynt. Da slipper du stresset med å lage deig (eller stikk innom Meny hvor du finner vår ferdige «Jeg elsker deig»-pepperkakedeig), men bevarer den koselige tradisjonen med å pynte kakemenn og andre klassiske julekaker rundt bordet sammen med familien.

Se etter fempakningen med kakemenn, boksen med «Fem slag» eller kransekakestenger, smultringer og kokosmakroner du får kjøpt i praktisk 3pk i butikken.

Pynte kaker_nett_riktig.jpg

God jul!

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer