Tre smarte måter å spare litt tid på i julen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Tre smarte måter å spare litt tid på i julen

For lite tid og altfor mye å gjøre før jul? Se hvordan vi kan hjelpe deg med å spare inn litt dyrebar tid i førjulsstria!

Vi vet hvordan det er. 48 unike gaver til barnas pakkekalender, juleavslutninger på jobben, skolen og barnehagen, sju slag kaker skal bakes, fikse kostyme til Lucia-feiringen, julekonsert i nabobygda, lese alle pinnekjøtt- og ribbetestene for å være sikker på at du kjøper riktig og å finne en passende gave til den onkelen som aldri ønsker seg noe, men som likevel blir sur hvis han ikke får noe.

Og så mye, mye mer man skal rekke før klokka blir fem på julaften og Sølvguttene synger.

Det blir alltid litt mindre tid til kos i julen enn man har sett for seg. Spør du oss, er julen egentlig til for å tilbringe tid sammen med dem du liker best å være sammen med. Det finnes heldigvis noen løsninger som gjør at du kan bli kvitt noen tidstyver og får litt mer tid til å gjøre det du liker best.

Her er våre topp tre tidsbesparende tips for en mer avslappende høytid:

1. Bestill julens kake

La oss ta oss av bakingen av årets staselige julemarsipankake, så kan du pynte tre, synge en julesang eller slappe av i sofaen med Love Actually på skjermen. Vi leverer nydelige bestillingskaker til din nærmeste KIWI, MENY SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

En deilig og avslappende jul med både kake og, forhåpentligvis, litt mindre stress. Henter du kaken hos KIWI bestiller du direkte på raskekaker.no.

Ønsker du å hente hos MENY, kan du bestille på kakemakeren.no, henter du hos SPAR/EUROSPAR kan du bestille på kakebestilling.no og henter du på Joker kan du bestille direkte på kakebutikk.no. Du kan også bestille kake direkte i butikken.

NB! Vi leverer ikke bestillingskaker til Nord-Norge da vårt nordligste konditori ligger i Trondheim.

Marsipankake jul bestilling_nett_riktig.jpg

2. Juks litt på juleavslutningen

Er det ikke typisk? Du ligger i senga kvelden før juleavslutningen i minstemanns barnehage og kommer på at du i alt stresset har glemt å bake det du lovet å ta med. Da er det lov å puste med magen og jukse litt: Stikk innom KIWI, MENY, SPAR, Joker, eller Nærbutikken og ta med deg en av våre ferdige kaker våre på vei til avslutningen. 

Tre smarte måter å spare litt tid på i julen_støtte.JPG

3. Gjør ferdige julekaker til dine egne

Har du en MENY-butikk i nærheten, finner vår ferdige pepperkakedeig, så du enkelt kan lage julens deilige pepperkaker. En koselig aktivitet julen gjennom! Pynt med melis, konditorfarge og annen dekorativ pynt. Bakehuset har også flere ferdige småkaker som kan pyntes rundt bordet sammen med familien.

Pynte kaker_nett_riktig.jpgSe etter fempakningen med kakemenn, boksen med «Fem slag» eller kransekakestenger, smultringer og kokosmakroner i vårt Plukk og miks-sortiment. 

20864_kransekakestenger sjokolade.jpg

Har du ikke tid til dekorering, anbefales Plukk og miks-nyheten Kransekakestenger med sjokolade.

God jul!

Relevante artikler