- Brød er en viktig del av kostholdet mitt

Gå til hovedinnhold Gå til meny

- Brød er en viktig del av kostholdet mitt

Treningsblogger Jørgine Massa Vasstrand tester gladelig ut nyheter på treningsfronten, men på matfronten sverger hun til grove skiver med næringsrikt pålegg.

Jørgine, eller for mange kjent som «Funkygine», beskriver seg selv som over gjennomsnittet glad i brødskiver og spiser brød med god samvittighet.

- Jeg får ofte spørsmål på bloggen om jeg spiser brød og om brød er noe jeg kan anbefale andre å spise. Noen tenker kanskje at det er en rar ting å spørre om, men faktisk er det mange som ikke helt har funnet ut hvordan de skal forholde seg til nettopp brødskiva, sier hun.

Brød = god samvittighet

Kanskje er det ikke så rart. Lavkarbotrenden herjet for noen år siden, og noen nye trender henger seg stadig på. Gamle myter om brød henger igjen i enkelte miljøer.

2 -Brød en viktig del av kosthold Jørgine.JPG

- Jeg spiser brød slik jeg alltid har gjort med god samvittighet. Grovt brød er en finfin kilde til både fiber og langsomme karbohydrater. Bra opplading før trening, eller godt påfyll etter økten, sier Jørgine som har fokus på helse, kosthold og trening i bloggen og sine sosiale medier-kanaler.

Brødambassadør

Ikke unaturlig at denne dama har blitt Bakehusets brødambassadør! Hun skriver ekte, ærlig og personlig om familie, og en hverdag hvor brødet bestandig har hatt en viktig plass.

brod-en-viktig-del-av-kosthold-jorgine_redigert.jpg

- Jeg svarer folk som spør at brød er bra for deg. Frykt det ikke! Det gir god energi som varer lenge og ikke minst metthetsfølelse. I tillegg til å være vår viktigste kilde til fiber, inneholder grovbrød både vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Jeg kjøper godt brød som scorer høyt på grovhetsskalaen og peiser på med næringsrikt pålegg. Voilá, så har vi et fullverdig og enkelt måltid til en billig penge!

Relevante produkter

Relevante artikler