Treningsprofilen Funkygine har fått eget fiberbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Treningsprofilen Funkygine har fått eget fiberbrød

- Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine.

Publisert

Fra mandag 16. september er «Funkygine fiberbrød» på plass i brødhylla hos så å si alle landets KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

- Jeg mener det, for ei som er utrolig glad i brød og gjerne spiser skiver til morgen, middag og kvelds, er dette sinnsykt stas. Prosessen med å utvikle brødet har pågått over lang tid, så når brødet nå er ute i butikk, er det nesten som å sette et barn til til verden, sier hun.

Jørgine støtte_3_kompr.jpg

God smak og energi som varer

I arbeidet med å utvikle brødet har hun vært opptatt av at brødet både skulle være fiberrikt, inneholde protein og selvfølgelig smake godt med ulike typer pålegg.

- Mange, inkludert meg selv, har en aktiv hverdag med mange jern i ilden, og da er dette brødet perfekt. Noen raske skiver er perfekt å starte dagen med, også har jeg alltid med meg matpakke. En skive mellom slagene er enkelt og gir god energi som varer så jeg får overskudd. Jeg håper folk liker det like godt som meg, sier Jørgine Massa Vasstrand.

Funky skinkeskive.jpg

Få flere oppskriftstips fra Funkygine med «Funkygine fiberbrød»!

- Det har vært viktig for oss å utvikle et produkt som Jørgine virkelig identifiserer seg med og som er godt på smak og står ut i brødhylla, sier produktutviklingssjef Amund Skrutvold i Bakehuset.

Lært et og annet om baking

Det var i januar i år at Jørgine innledet et samarbeid med Bakehuset, Norges største bakehus. Samarbeidet har resultert i at det fra mandag 16. september vil være over 10.000 Funkygine fiberbrød i brødhyllene rundt om i landet. Brødentusiasten har foruten å smake seg igjennom mengder med ulike brødskiver med ulik form, konsistens og innhold, erfart noe om baking.

- Jeg ble spesielt overrasket over hvor omfattende bakeprosessen faktisk er når det gjøres av folk som kan det. Og tenk at det er mulig å levere så mange ferske brød hver eneste dag i butikkene! Jeg er imponert og full av beundring overfor alle som jobber i bakeriene, sier hun.

Jørgine støtte_1_kompr.jpg

Jørgine støtte_4_kompr.jpg

Energisk høst i møte

En aktiv hverdag med mange jern i ilden. Familieliv, mye trening og aktivitet, skriving og filming til bloggen og kanalene sine. Denne sesongen er Jørgine høyaktuell med deltakelse i underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på Tv2, hvor hun lørdager svinger seg på parketten. I tillegg kommer hun og familien snart med realityserien «Funkyfam».

- Dette brødet kom akkurat i tide, for jeg trenger bra med energi utover høsten, sier hun.

Skjermbilde_støtte.JPG

Kort om «Funkygine fiberbrød»:

Funkygine fiberbrød er et saftig og ekstra grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold. Brødet har en grovhetsprosent på 93% og er nøkkelhullsmerket.

Det er anbefalt at voksne bør ha et inntak av kostfiber på 25–35 g daglig. Proteiner bidrar til vekst i muskelmasse og å til opprettholde muskelmasse.

Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse. To middels tykke skiver Funkygine fiberbrød (ca. 100 g) daglig gir 10,1 g fiber og 12,6 g proteiner.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer