Gi deg selv en god start

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gi deg selv en god start

Et kosthold med «Våre groveste» gir deg en god start – både på dagen og på året.

Ved å starte dagen med en enkel og god frokost, får både kropp og hjerne påfyll av energi etter timer med søvn. En god frokost utgjør mellom 20 og 25 prosent av dagsbehovet for energi.

Undersøkelser viser at de som hopper over frokosten, gjerne kompenserer med å spise mer, og usunt, senere på dagen.

Gjør det enkelt!

Frokosten trenger imidlertid ikke å være så fancy og avansert. Det viktigste er å få i seg noe som kroppen kan jobbe på, slik at du er klar til dagens utfordringer.

Gi deg selv en god start_støtte.jpg

Grove og fiberrike kornprodukter får kroppen i gang, bidrar til god fordøyelse og metthet som varer.

Gi deg selv en god start4.jpg

I tillegg kan det være bra med magre og proteinrike pålegg som skinke, kalkun eller egg, samt grønnsaker som tomat eller paprika for frisk smak og påfyll av vitaminer og mineraler.

Våre groveste

Husk at det kan være lenge til lunsj! Om du spiser frokost i 7-tiden, og det ikke er lunsj før 12, er det viktig å starte dagen med noe som holder deg gående i alle timene imellom.

Bakehusets brødserie «Våre groveste» inneholder ulike grove brød som holder seg ferske og gode over flere dager. Alle brødene er over 80% grove, nøkkelhullsmerket og har et høyt innhold av fiber.

Gi deg selv en god start2.jpg

Gode frokostvaner gir bedre matvaner gjennom dagen. På samme måte kan gode matvaner tidlig på året bedre muligheten for et sunnere kosthold resten av året. Prøv de ulike brødene blant våre «Våre groveste», og finn din favoritt til frokost, lunsj og kvelds.

Se gode oppskrifter og brødskivetips med brødene fra Våre Groveste-serien.

Relevante produkter

Relevante artikler