Pasta al limone og Havre- & Surdeigsbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pasta al limone og Havre- & Surdeigsbrød

over 20 min

Lunsj, Middag

Favorittpasta for hele familien! Sammen med godt brød er denne en sikker vinner både til hverdags og fest.

Ingredienser

Antall porsjoner: 4

Slik gjør du

  1. Riv skallet av sitronene med et zesterjern eller et rivjern.
  2. Press sitronene. Det skal bli ca. 1 dl sitronsaft.
  3. Bland olivenolje og revet parmesan med revet sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
  4. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  5. Hell vannet av pastaen, men spar litt av vannet til eventuell justering.
  6. Hell blandingen over pastaen og rør alt sammen. Tilsett litt av pastavannet hvis ønskelig.
  7. Topp med finhakket persille. Serveres med en gang med gode skiver Havre- & Surdeigsbrød.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer