Potet- og purresuppe med Sesam- & Solsikkebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Potet- og purresuppe med Sesam- & Solsikkebrød

over 20 min

Lunsj, Middag

En klassisk suppevariant som er enkel å lage. Serveres med smakfullt brød!

Ingredienser

Antall porsjoner: 4

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og purre. Spar litt av purren til topping.
  2. Skjær potetene i grove biter.
  3. Stek løk og purre i en kasserolle med litt smør.
  4. Tilsett poteter, vann og buljongterningen. La det koke til potetene er myke, ca. 20 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
  5. Kjør suppen glatt med en stavmikser.
  6. Del chorizoen i fine terninger og stek i en panne.
  7. Topp suppen med chorizo og tynne strimler purre. Server med gode skiver Sesam- & Solsikkebrød.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?