French toast

Gå til hovedinnhold Gå til meny

French toast

over 20 min

Frokost, Lunsj, Middag

French toast, eller arme riddere som mange kaller det, finnes i mange varianter. Krydre med dine smaker - og servér med bær for en friskere variant.

Ingredienser

(4 porsjoner)

  • 1 hel Bakerens Utvalgte Gourmetloff
  • 2 dl melk
  • 4 egg
  • 2 ts sukker
  • ½ ts salt
  • ½ ts kanel
  • ½ ts vaniljesukker
  • Smør
  • Friske bær
  • Lønnesirup
  • Sitronmelisse eller mynte

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader, over- og undervarme.
  2. Finn frem en langpanne og pensle inn med litt smør.
  3. Skjær opp brødet i skiver. Visp sammen melk, egg, sukker, salt, kanel og vaniljesukket til en røre. Hell røren over i langpannen og legg brødskivene ned i røren. Vend gjerne på brødskivene slik at alt er godt dynket. Topp med sukker og kanel.
  4. Stek formen på midterste rille, og stek til brødet har fått en fin og gyllen farge, ca. 15 minutter.
  5. Server med friske bær, et dryss melis og sitronmelisse.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler