Tre friske og raske!

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Tre friske og raske!

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Tre skiver du lager i en fei! Grovt brød i matpakken gir deg mer å gå på i en hektisk hverdag.

Ingredienser

Mors Grovbrød med naturell kremost, ruccula, appelsin og granateplekjerner

  • Mors Grovbrød
  • Naturell kremost
  • Appelsin
  • Granateple
  • Ruccula

Mors Grovbrød med kalkunfilet, hjertesalat og jordbær

  • Mors Grovbrød
  • Kalkunfilet
  • Hjertesalat
  • Jordbær

Mors Grovbrød med nykokte egg og gressløk 

  • Mors Grovbrød
  • Egg
  • Gressløk

Slik gjør du

Mors Grovbrød med naturell kremost, ruccula, appelsin og granateplekjerner

  1. Skrell en appelsin og skjær noen tynne båter. Skjær så et granateple i to og skrap ut granateplekjernene.
  2. Smør naturell kremost på ferske skiver av Mors Grovbrød legg appelsinbåter over og dryss granateplekjerner og litt ruccula på toppen.

Mors Grovbrød med kalkunfilet, hjertesalat og jordbær

  1. Start med å skylle hjertesalaten og de ferske jordbærene. Riv av noen blader av hjertesalaten. Skjær vekk toppen på jordbærene og kutt dem i skiver.
  2. Legg blader av hjertesalat på skiver av Mors Grovbrød, legg på kalkunfilet og avslutt med noen jordbærskiver på toppen.

Mors Grovbrød med nykokte egg og gressløk 

  1. Legg skiver av kokt egg på skiver av Mors Grovbrød. Dryss gjerne litt hakket gressløk på toppen.
  2. Smilende egg? Legg eggene i kaldt vann, kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Skyll av i kaldt vann.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer