Krutonger og brødpinner

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Krutonger og brødpinner

10 - 20 min

Lunsj, Middag, Matpakke

Ikke kast brødrestene! På minutter kan det forvandles til perfekt tilbehør til salat eller suppe - eller som en liten snack når du vil ha noe godt.

Ingredienser

Det perfekte tilbehør til for eksempel salat eller suppe, eller som en egen snack når du har lyst på noe godt.

Slik gjør du

  1. Del opp Myk & Rund Fullkorn i terninger og staver.
  2. Hell litt olje og pizzakrydder (oregano, timian, rosmarin etc.) i en bolle og vend brødbitene forsiktig rundt.
  3. Fordel brødet utover bakepapir og strø litt ost på brødpinnene
  4. Stek på 180ºC i 10 minutter.
  5. Avkjøl et par minutter før servering. De du ikke spiser opp kan du oppbevare i et glass med lokk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer