Albondigas

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Albondigas

over 20 min

Lunsj, Middag

En kjent, spansk pintxos-rett med arabisk opprinnelse: Kjøttboller i smaksrik tomatsaus. En perfekt match med Vårt beste grovbrød!

Ingredienser

  • Vårt beste grovbrød
  • 12 kjeks til matlaging
  • To spiseskjeer sennep
  • 500 gram kjøttdeig
  • En spiseskje oregano
  • Ett egg
  • Olivenolje
  • To fedd hvitløk
  • Basilikum
  • En rød chili
  • En halv løk
  • To bokser hakkede tomater
  • Balsamico
  • Parmesan
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Legg kjeksene i en pose og knus dem til de er finsmulet.
  2. Bland dem sammen med kjøttdeig, egg sennep, rosmarin, oregano, salt og pepper i en bolle
  3. Lag totalt 24 kjøttboller av blandingen
  4. Brun dem lett i panna og oppbevar dem deretter i kjøleskapet
  5. Finhakk løk, hvitløk og chili og stek i olje til løken er blank og myk
  6. Tilsett tomater, basilikum og balsamico og kok opp
  7. Tilsett kjøttbollene og la småkoke i 30 minutter
  8. Legg to og to kjøttboller med saus på hver brødskive
  9. Topp med noen basilikumblader

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler