Høstskive med kantarell og tyttebær

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Høstskive med kantarell og tyttebær

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Når turen bringer skogens gull og måltidet blir et av de bedre! Stekt kantarell på brødskiven er et smakfullt måltid på høstturen.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær gode skiver av brødet og smør med smør om ønskelig. Legg i matboksen.
  2. Sørg for å fjerne jord og rusk fra kantarellen (enten om du har med deg hjemmefra, eller plukker direkte i skogen). Stek soppen i panne på bålet i noen minutter, i mindre biter om du ønsker, men uten smør slik at du får ut fuktigheten. 
  3. Legg et lag med ruccola på skiven og legg den stekte kantarellen på. Toppes med tyttebær.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler