Slik kan du enkelt pynte småbaksten til 17. mai

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik kan du enkelt pynte småbaksten til 17. mai

Et bugnende kakebord er en viktig del av festdagen hos mange, men det behøver ikke bare være store festkaker som skinner denne dagen. Småbakst forvandler du enkelt til festfin bakst med noen enkle pyntetriks!

Det fine med småbakst er at du enkelt kan tilpasse mengden etter hvor mange dere blir, den er lett tilgjengelig og jobben blir betydelig enklere når du ikke baker selv – noe som frigjør mer tid til andre ting.

Her får du 4 ulike måter du kan gjøre småbaksten festklar på en lettvint måte:

 

Brownie i rødt, hvitt og blått

Slik kan du enkelt pynte småbaksten til 17. mai_støtte.jpg

Denne saftige brownien er tilgjengelig i de fleste KIWI, MENY, SPAR, Joker og Nærbutikken. Den både ser lekker ut og smaker fantastisk sammen med krem, vanilje-is eller knasende marengstopper. Sammen med friske og syrlige bær blir dette en suksess!

Se hvordan du enkelt lager brownie i rødt, hvitt og blått.

Tips! Brownie fra Bakehuset kan også varmes direkte i aluminiumsformen, i ovn eller på grill, noen få minutter er det som skal til – før du pynter med dine favorittingredienser.

 

Småbakst med rød, hvit og blå glasur

2 Melispynt.jpg

Gi barna fritt spillerom og la dem utfolde seg ved å dekorere sin favorittbakst med glasur i flaggets farger. Her kan du bruke kanelboller, hveteboller, wienerbrød, skolebrød eller annen småbakst.

Se fremgangsmåte og tips til hvordan du lager småbakst med rød, hvit og blå glasur.

 

Belgiske vafler i rødt, hvitt og blått

3 Belgisk vaffel.jpg

Disse belgiske vaflene kan enkelt tilpasses så de kan nytes til både dessert og festfrokost. Bruk pisket kremfløte for dessertversjon og yoghurt om du ønsker en frokostvariant.

Se fremgangsmåte på belgiske vafler i rødt, hvitt og blått.

 

Fylte boller i rødt, hvitt og blått

4 Fylte boller.jpg

Det er ikke bare til fastelavn bollene kan fylles med deilig krem. Lag krem i flaggets farger, så har du festklare boller klare på 1-2-3.

Se våre tips til fylte boller i rødt, hvitt og blått.

Relevante produkter

Relevante artikler