Gjør stas på mamma med kake til morsdagen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gjør stas på mamma med kake til morsdagen

«Mamma, jeg er så glad i deg». Det er lettvint å si det med en lapp eller en klem – men enkelt å si det med en kake også.

For når det er morsdag, hedersdagen for alle mødre, er det mer enn hyggelig med en oppmerksomhet. En kake er et samlingspunkt som bidrar til en ekstra koselig stund rundt bordet og som også er en god grunn til å samle flokken. Det betyr mye – ikke minst for mor!

Bestill på nett – hent i butikk

Riktignok er kakebaking en hyggelig aktivitet, men har du ikke tid, kan du enkelt bestille på nett for henting hos KIWI, MENY-, SPAR/EUROSPAR- eller Jokerbutikk. Du kan sette sammen din egen variant til mamma, eller velge blant våre bestselgere.

Raskekaker.no kan du bestille kaker som du henter direkte i din KIWI-butikk. På Kakemakeren.no kan du bestille kaker som hentes hos MENY. Klikk deg inn på Kakebestilling.no dersom du vil bestille kake for henting hos SPAR eller EUROSPAR, og på Kakebutikk.no for å hente hos Joker

Vi leverer ikke bestillingskaker til Nord-Norge da vårt nordligste konditori ligger i Trondheim.

Kakebestilling til mandag må gjøres før kl. 12.00 fredag. Ved høytids- og helligdager kan avvikende frister forekomme.

Hva er mammas favorittkake? Marsipankake, bløtkake, sjokoladekake, ostekake, kransekake og mange andre typer kake - mødre har ulike kakepreferanser. 

Bestill i butikk

Du kan også bestille kake til morsdag direkte i butikk hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken eller Bunnpris.

Kakebrosjyre og bestillingsskjema finner du i butikken – utvalget du kan bestille i butikk ser du her.

Kaker klare i butikk 

Gjør stas på mamma...1.jpgFordi kake for mange av oss en viktig del av morsdag, og fordi det ikke alltid er like mye tid til planlegging, baker vi også noen varianter som ligger klare til deg i butikken. Velg mellom marsipankake og sjokoladekake pyntet spesielt til mor. Konditorene våre legger all sin kunnskap, erfaring og omtanke i hver enkelt kake, og vet at enhver kakeanledning betyr noe helt spesielt. Ikke minst til morsdag ❤

Morsdag feires til ære for mødre verden over på ulike datoer. I Norge feires dagen andre søndag i februar.

Relevante produkter

Relevante artikler