Derfor bør du velge brioche
Glad i burger? Slik får du restaurantfølelsen på burgermåltidet du lager hjemme.
![](/globalassets/bilder/tema-og-inspirasjon/sommermat/derfor-bor-du-velge-brioche/derfor-bor-du-velge-brioche.jpg?width=1280&quality=70)
Du vet det fluffy og gylne brødet favorittrestauranten bruker på burger? Brødet du sannsynligvis tenker på, kalles brioche. Og det får du nå enkelt tak i hos KIWI, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris – sånn at du lett kan lage favorittburgerne hjemme. Bakehusets brioche-konsept inneholder to ulike varianter med burgerbrød, men også pølsebrød som kan ta et lettvint pølsemåltid til nye høyder.
Bakehusets nye serie høykvalitets burger- og pølsebrød er nemlig bakt for å gi deg det lille ekstra, og den eksklusive følelsen på ditt eget kjøkken.
Se oppskriften: Cheeseburger med briochebrød
– Til forskjell fra andre burger- og pølsebrød i butikkhyllene, vil det skille seg ut på både utseende og smak, forteller Linn Hermansen, produktgruppesjef for pølse- og burgerbrød i Bakehuset.
Briocheserien lages med meierismør, noe som gir en luftig tekstur. Brødene bakes i former, for å gi den den perfekte størrelsen og formen.
– Vi har sett behovet for flere valgmuligheter, og ønsker å møte det ved å løfte kvaliteten på burger- og pølsebrød i matbutikken – og slik sette prikken over i’en på grillmåltidet, sier Hermansen.