Slik varmer du opp brownie på grillen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik varmer du opp brownie på grillen

Bakehusets brownie kommer i aluminiumsfolie og egner seg derfor perfekt til grillen. Slik lager du sommerens beste dessert.

Brownie er en dessertklassiker de aller fleste setter stor pris på. Den saftige og myke sjokoladekaken er en fristelse det er vanskelig å motstå! Det fine med brownie er at den både kan spises som den er, eller toppes med tilbehøret du liker aller best.

Den kan spises temperert, men smaker ekstra godt når du varmer den lett. Derfor kommer Bakehusets brownie i en praktisk aluminiumsfolie som gjør det enkelt å lykkes med oppvarmingen. Du kan varme den opp på grillen eller i ovnen.

Slik varmer du opp brownie på grillen_stotte.jpg

Slik varmer du opp brownie på grillen

Legg Bakehusets brownie på en varm grill – gjerne på indirekte varme. Lukk lokket hvis grillen din har lokk) og la brownien varmes opp i ca. 3-5 minutter på middels varme.

Server som den er eller med et tilbehør du liker – her får du 3 serveringsforslag:

  1. Med friske bær, melis og sitronmelisse. Del opp bærene og topp med melisdryss og frisk sitronmelisse.
  2. Med grillede marshmellows: Legg marshmellows på toppen av brownien, og la bitene smelte mens kaken varmes opp på grillen.
  3. Med salt peanøttsaus: Bland sammen 1 dl med karamellsaus og 1 ss peanøttsmør. Rør godt sammen og fordel over brownien.

Slik varmer du opp brownie i ovnen

Forvarm ovnen til 190 grader varmluft. Bruker du over- og undervarme kan du sette ovnen på 200 grader. Legg Bakehusets brownie på en rist og varm i 3-5 minutter avhengig av styrken på ovnen din.

Server Bakehusets brownie som den er eller med et tilbehør du liker – nyt!

Relevante produkter

Relevante artikler