Slik kan du enkelt pynte ferdig julebakst

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik kan du enkelt pynte ferdig julebakst

Gjør Bakehusets ferdige julekaker til dine egne med superenkle grep! Her får du 6 tips til julekaker med en liten vri.

Årets store høytid nærmer seg, og med det nærmer også tiden seg for julekos og julekaker. Noen går for de sju slag, mens andre velger kun sine favoritter. Hvis du er typen som foretrekker å pynte julekakene fremfor å lage dem, passer det ypperlig å velge ferdige julekaker fra Bakehuset. De er bakt med ekte smør og gir deg den gode smaken av jul.

Her får du sju enkle tips til hvordan du kan pynte ferdige julekaker for å gjøre dem til dine egne.

Krumkaker med multekrem

Krumkaker med multekrem.jpg

En ekte juleklassiker du helt sikkert har smakt før. Nydelig som en dessert, eller når du har lyst på noe godt til kaffen i juletiden.

Sirupssnipper med sjokolade og mandler

Sirupssnipper med sjokolade og mandler.jpg

Den krydrede smaken fra sirupssnippene blir ekstra god sammen med sjokolade og mandler. Prøv gjerne andre typer nøtter, eller tilsett smak som f.eks. appelsinskall, sitronskall eller vanilje i sjokoladen.

Kokosmakroner med sjokolade

Kokosmakroner med sjokolade.jpg

Tilsetter du sjokoladetopping på kokosmakronene, får du ikke bare en nydelig julekake, du kjenner også igjen smaken fra Bounty-sjokoladen.

Smultringer med karamellglasur

Smultringer med karamellglasur.jpg

Visste du at smultringen var den mest populære julekaken på 50-tallet? Her får du en moderne vri med salt karamellglasur.

Kransekakestenger med mokkasjokolade

Kransekakestenger med mokkasjokolade.jpg

Kransekakestengene fra Bakehuset kommer allerede med hvit glasurtopping, men her kan du enkelt gjøre din egen vri ved å legge til ekstra glasur med smakstilsetning. For eksempel denne mokkasjokoladeglasuren.

Kakemenn med glasur og pynt

Kakemenn med glasur og pynt.jpg

Kakemenn kan pyntes på alle mulige måter, så her er det kun fantasien som setter begrensning. Bruk gjerne den røde pynten på kakemennene som et utgangspunkt for resten av pyntingen. Perfekt som en familieaktivitet i førjulstiden!

Julesortimentet vårt er tilgjengelig i sesong. 

Relevante artikler