Ja, vi elsker brødklassikere

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Ja, vi elsker brødklassikere

Ikke bare fordi de smaker godt og blir spist av de fleste, men også fordi de passer til alle anledninger.

Kanskje er det brødet du spiste hver dag på sommerferien den gangen på Sørlandet, kanskje er det brødet du forbinder med familiens hytteturer, eller kanskje det er stunder med helt spesielle personer.Lysbilde1.JPG

Om det er til hverdagsfrokosten, suppemiddagen eller kveldskosen, i matpakken, eller til den årlige skalldyrfesten. Sikkert er det at det er mange gode minner – både før og nå – forbundet med klassikerne du stadig vender tilbake til. 

Norsk Fjellbrød, Hverdagsgrovt, Mors, Vårt beste grovbrød, Spiralloff, Formloff, Frøloff og Birkebeinerbrød er tradisjonelle brød som har blitt foretrukket av mange i en årrekke og er noen av våre mest solgte brød.

De er alle samlet i Bakehusets egen brødserie: Se etter Klassiker-serien hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken eller Bunnpris.

Ekte klassikere går aldri av moten.

Lag tidløse favorittmåltider med brødene i klassiker-serien!

Norges mest solgte brød!

Visste du at Norsk Fjellbrød er det brødet som vi nordmenn spiser mest av? Med den gode smaken elsket av både liten og stor, er dette grove brødet et populært valg til de fleste måltider.

Test ut Norsk Fjellbrød til Arme riddere

Som om mor skulle ha bakt det selv

Mors er en av våre andre klassikere og favoritten til mange. Brødet scorer høyt på grovhetsskalaen og inneholder sunne kornsorter som både sammalt hvete, rug og havregryn.

Prøv Mors for å lage en grovere utgave av middelhavsfavoritten Bruschetta.

Grovt i hverdagen

Hverdagsgrovt er et av våre aller mest solgte brød. Med et høyt innhold av både sammalt hvete og rug, gir brødet næring til de viktige byggestenene som holder i gang kroppsmaskineriet vårt hver eneste dag.

Med Hverdagsgrovt får du en spennende vri på klassikeren Fransk Løksuppe.

Lenge leve gode spisevaner

Vårt beste grovbrød er et populært grovbrød med en god balansert smak, bakt med rug og surdeig av hvete. Med sin sprøe skorpe og fløyelsmyke konsistens, passer brødet like godt til frokosten som på middagsbordet — og er perfekt til familien suppefavoritt.

Test Vårt beste grovbrød til blomkålsuppe.

Et hav av smaksmuligheter

Formloffen er en sikker vinner til mange forskjellige anledninger. Perfekt til klassisk toast, og minst like god til både supper og stuinger. Men kanskje er formloffen aller best til skalldyr som krabbe, sjøkreps og reker?

Sjekk ut denne smakfulle varianten av det klassiske rekesmørbrødet.

Rund og god og alltid i form

Hos mange av oss vekker spiralloffen fort minner fra barndommen. Enten det var fra de voksnes selskap med snitter, eller at du selv kanskje syntes de runde skivene smakte ekstra godt sammen med favorittpålegget ditt. Spiralloffen passer også veldig godt som tilbehør til middagen.

Prøv en ny vri på serveringsmåten av den kjente og kjære tomatsuppen.

 

 

Relevante produkter

Relevante artikler