Spiralloff med reker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Spiralloff med reker

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Spiralloffen herjet landet på 70- og 80-tallet, og er fortsatt en slager på festbordet. Lag delikate rekesmørbrød med denne runde, karakteristiske loffen, som er et dekorativt og velsmakende brødvalg til rekelaget.

Ingredienser

  • Spiralloff
  • Reker
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
  • Pepper
  • Sitron
  • Dill

Slik gjør du

  1. Skjær noen skiver av spiralloffen
  2. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør på skiven
  3. Pill reker og legg på ønsket mengde
  4. Kvern litt pepper på toppen, sammen med saften fra litt sitron

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler