Klassisk formloff med reker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Klassisk formloff med reker

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Formloff brukes ofte som basisbrød til rekemåltidet, som kan suppleres med eksempel focaccia eller rustikk baguette.

Ingredienser

  • Bakehusets Formloff med valmuefrø
  • Reker
  • Avocado
  • Rucculasalat
  • Salt og pepper
  • Hvitløk
  • Evt. sitron og dill

Slik gjør du

  1. Skjær noen skiver med formloff
  2. Mos avocadoen og tilsett pepper og litt salt, evt. litt hvitløk for ekstra smak. Smør ønsket mengde på skiven
  3. Vask rucculasalaten og legg på noen blader
  4. Pill reker og legg på ønsket mengde
  5. Kvern litt pepper over rekene - og press litt ekstra sitronsaft over for en ekstra smakfull opplevelse. Dill er også en god smakskombinasjon til reker.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler