Reker på speltbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Reker på speltbrød

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Naturlig Sunt Speltbrød er et godt alternativ om du ønsker et rekesmørbrød på et grovt, nøkkelhullsmerket brød som gir mer energi.

Ingredienser

  • Naturlig Sunt Speltbrød
  • Reker
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
  • Koriander
  • Pepper
  • Sitron

Slik gjør du

  1. Skjær noen skiver med speltbrød
  2. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør på skiven
  3. Pill reker og legg på ønsket mengde
  4. Finhakk koriander og strø over rekene, sammen med kvernet pepper
  5. Press over saften fra litt sitron for et friskt og godt rekesmørbrød

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer