![](/globalassets/bilder/tema-og-inspirasjon/alt-du-trenger-for-a-skape-gode-sommerminner/speltbrod-grovbrod-med-reker-3_lysere.jpg?width=850&height=567&mode=Crop&quality=70)
Reker på speltbrød
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Speltbrød er et godt alternativ om du ønsker et rekesmørbrød på noe annet enn loff.
Ingredienser
- Speltbrød
- Reker
- Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
- Koriander
- Pepper
- Sitron
Slik gjør du
- Skjær noen skiver med speltbrød.
- Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør på skiven.
- Pill reker og legg på ønsket mengde.
- Finhakk koriander og strø over rekene, sammen med kvernet pepper
- Press over saften fra litt sitron for et friskt og godt rekesmørbrød.
Vel bekomme!